Cenza-team

Joyce Goeting

Mijn naam is Joyce, de dochter van Nel. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter. Zeven jaar geleden ben ik bij Cenza komen werken, waar ik in de winkel en tijdens de inkoop mijn passie voor kleding en modetrends goed naar voren kan laten komen. In 2018 ontstond de kans om samen met mijn moeder de winkel te gaan runnen. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en vanaf januari 2019 ben ik dan ook mede-eigenaar geworden van Cenza. Iets waar ik heel erg trots op ben! Wellicht zullen er in de toekomst kleine dingen veranderen, maar mijn streven is om Cenza de winkel te laten zijn zoals hij is. Ik sta graag klaar voor advies, wees welkom en neem gerust een kijkje in ons modethuis.

Nel Angenent

Met ruim 30 jaar ervaring sta ik bijna dagelijks in de winkel. Het adviseren en stylen van de klant is wat mij drijft. Tijdens de inkoop stellen wij met veel zorg en aandacht de beste outfits samen, die ik dan ook persoonlijk door pas. Prijs/kwaliteit van de kleding, de pasvorm en het draagcomfort zijn dan belangrijke punten waar ik op let. Onze klanten moeten zich prettig voelen in de kleding, want een tevreden klant geeft mij voldoening.

Parttime Medewerker

Joke Pattikawa is onze Parttime Medewerker. Ook zij staat met veel plezier in de winkel om u te ondersteunen bij het zoeken naar een outfit waar u zich prettig in voelt.

Wilt u graag persoonlijk advies op een tijdstip dat wij normaal gesproken niet geopend zijn? Laat het ons weten op verkoop@cenza-mode.nl en wij maken een persoonlijke afspraak met u.